Marketing szövegírás-támogatás

Ha szeretnél egy csipetnyit a fűszereimből vagy egy kis betekintést a receptfüzetembe, tanuld meg tőlem, próbáld ki velem, majd használd önállóan a storytelling szemléletű marketing szövegírás eszköztárát!

Merítés a #sztoriszerda videókból

Élő Instagram bejelentkezéseim legnézettebb és legtöbbet dicsért darabjait (összesen 70 percben) egyben megrendelheted!

A csomag részletei:

1. Hogyan írd meg vállalkozásod alapítótörténetét? 

Hol keresd a saját alapítótörténetedet? Milyen részekből építsd fel? Mit részletezz? Mit hagyj ki? Az én (egyik) alapítótörténetem arról szól, hogyan lett számomra fontos küldetés a storytelling népszerűsítése. Elmesélem! A sztorit és a hozzá fűződő magyarázatokat végighallgatva olyan példákat kapsz, amelyek segítenek neked megfogalmazni saját indulásodat és ezzel megértetni a „miért”-edet a közönségeddel. 

2. Hogyan építsd fel az értéktörténetedet? 

Hogyan építsd fel az értéktörténetedet? Hogyan válaszd ki és fogalmazd bele az értéket, amit vállalkozásod kínál? Hol használhatod az ilyen sztorikat? Mi különbözteti meg az értéktörténetet az ügyféltörténettől? 4 példa, melyben a tisztaság jelenik meg alapértékként.

3. Hogyan lesz egy jó emlékből üzleti sztori?

Emlékeinkből, életünk jelentőségteljes pillanataiból lesznek történeteink. Minél többet beszélünk/ írunk róluk, annál nagyobb jelentőséget kapnak. Ne menjünk el mellettünk, tudatosítsuk őket, majd készítsünk belőlük tartalmat vállalkozásunk felületeire! Elmondom miből és hogyan lesznek jó üzleti történetek!

Szeretnél a csomag mellé egy egyéni online storytelling konzultációt is?

Akkor válaszd a Konzultáció+ csomagot és egy 60 perces találkozón átbeszéljük a történetedet, amit megírtál, vagy a kérdéseidet, amik miatt nem írtad meg!

Rendeld meg a #sztoriszerda videócsomagot!

Töltsd ki az alábbi űrlapot!

Tudomásul veszem, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.

Letölthető-kitölthető anyagok

Itt azokat az ingyenes segédleteket teszem közzé, amik megkönnyítik számodra a sztorizást és mindennapi szövegírást:

12 pontos storytelling checklista

Ezeket gondold át, mielőtt nekiállsz fogalmazni, majd ellenőrizd, miután megírtad a történeted!

A lecke, ami nélkül nincs tartalmas szöveg

Kutatómunka. Gondolkodás. Nézőpont-áthelyezés. 
A végeredmény pedig: sok-sok meggyőző érv. Aranybánya.

Kérdések és lehetőségek honlapkészítés során

A kérdések és a megjelölt válaszlehetőségek új szempontokat adnak, amikor az új, a Nagybetűs Honlapodat tervezed. Nem mellesleg a kitöltéssel szolgáltatásaim fejlesztéséhez is hozzájárulsz. Köszönöm!

Tudásanyag az inboxodban

Iratkozz fel hírlevelemre, melyben hétről-hétre támogatlak, hogy megtaláld saját hangodat és a platformot, ahol jól esik megmutatnod magad és mindazt az értéket, amit vállalkozásod kínál:

Receptek a KontentKonyhából

Történeteket írok, tapasztalataimat tárom eléd. Azt osztom meg veled, ami engem inspirál, amit munkám során eszközként használok.

Workshopok, mentoráció

Itt adok hírt az online és személyes találkozási lehetőségekről, ahol tanulhatsz tőlem. Ha éppen nem találsz kurzust, amihez kapcsolódhatsz, gyere egyéni mentorációba a KontentKonyhába!

Az online egyeztetés során rendbe tesszük félkész szövegeidet vagy kibogozzuk kommunikációs elakadásaid hátterét!

Időtartam: 90′

Ár: 42 000,- Ft

Foglalj időpontot egy ingyenes előzetes egyeztetésre!